Ποιοι είμαστε

Καθαριστήριο

 Η επιχείρηση βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου εδώ και είκοσι χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη φροντίδα του ρούχου και στο πελατολόγιό μας στο Βόλο (25.000 πελάτες).

Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα 5ης γενιάς wet cleaning και dry cleaning. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά (standofd, zeits, rampi ) και το δεκαμελές προσωπικό είναι έμπειρο και άρτια καταρτισμένο.

Επίσης, η άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και σε δύο ώρες, το σίδερο στο χέρι, το σχολαστικό ξελέκιασμα, η φροντίδα για το περιβάλλον είναι μερικά από τα πράγματα που μας διαφοροποιούν στον ανταγωνισμό.

άνθρωποι που εκπροσωπούν τη LeSavon είναι αυτό που λέμε "άνθρωποι της καθημερινότητάς μας", και πλαισιωμένοι από έμπειρο και εξειδικευμένο επιτελείο συνεργατών προσφέρουν φιλική, ποιοτική, γρήγορη και μοναδική εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή. Συνεχείς προσφορές και συμπληρωματικές υπηρεσίες ενισχύουν τα δυνατά μας σημεία, μετατρέποντας την πρόταση των στεγνοκαθαριστηρίων σε μια πραγματικά δελεαστική λύση με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.